Wanden

Systeemwanden

Wij passen over het algemeen de Wipro systeemwand toe een demontabele wand bied de mogelijkheid tot een flexibele indeling. Ze zijn zeer snel te plaatsen doordat deze wanden prefab maatwerk is en ze behoeven geen verdere bewerking meer.

Deuren en kozijnen zijn in deze wanden volledig geïntegreerd. Systeemwanden zijn onder meer leverbaar met gipsvinylplaten, maar ook als glaswand. Deze laatste, luxe optie biedt verdere variatiemogelijkheden in kleur en uitstraling, zoals de keuze voor mat of melkwit glas.

Deze wanden zijn ook uit te voeren in volledige glaswanden (volglaswanden).

 

Metal studwanden

Metal-studwanden worden vooral veel toegepast in kantoren, scholen en andere gebouwen. Van een “kale” lege ruimte naar een compleet ingedeelde ruimte in een handomdraai. Ook maken wij metal-studwanden op bijvoorbeeld zolders of verdiepingen van woningen. Wij leveren inclusief eventuele kozijnen, van hout of stalen inbouwkozijnen.

Het voordeel van metal-studwanden ten opzichte van “traditione”wanden is dat de wanden realtief licht van gewicht zijn en de profielen altijd recht. Tevens heeft u het voordeel van snelle montage en de wanden kunnen behang of schilderklaar worden opgeleverd.